Kako osvojiti curu

Kako osvojiti curu

Kako osvojiti curu, a da se pritom osjeća posebno

Ukoliko vas zanima kako osvojiti curu, a da se pritom osjeća posebno, onda pročitajte ovaj tekst i saznajte sve o tome. Prije svega, dajte joj jedinstven kompliment. Ako želite šarmirati djevojku, natjerati je da se odmah osjeća posebnom i približiti joj se i da je oborite s nogu, tada je morate natjerati da vidi da je ne vidite samo kao običnu osobu.

Djevojci trebate dati do znanja da je posebna na način da ćete joj dati kompliment kad se sretnete. Komentar da ima lijepu kosu, ili neobičan smisao za humor, prekrasan osmjeh, predivan stil oblačenja urodit će plodom. Postavljajte joj pitanja o sebi. Općenito, ljudi vole pričati o sebi kad im se ukaže prilika.

Ako želite učiniti da se djevojka osjeća posebnom i da vam je doista stalo, morate joj postaviti nekoliko pitanja o njezinom životu i njezinim idejama. Samo postavljanje nekih pomalo osobnih, ali ne i nametljivih pitanja može je zaista natjerati da vidi da ste zainteresirani. Važno je znati kako osvojiti curu, a da se pritom osjeća posebno.

Kako osvojiti curu, a da se pritom osjeća voljeno

Za sve vas koje zanima kako osvojiti curu ovaj tekst je idealan izvor informacija o tome. Važno je da curi pokažete naklonost. Ne morate je cijelo vrijeme držati oko ruke ili držati za ruku 24 sata dnevno (možda ćete se iznenaditi kad čujete da se mnogim djevojkama to ne sviđa stalno), ali trebali biste joj dati dodir s ljubavlju. Evo nekoliko stvari koje možete učinit. Ako ste u kinu ili šetate, držite je za ruku, ako želi da je držite za ruku.

Ako ste zajedno na kauču, ne zaboravite se zagrliti ili maziti s njom kako bi se osjećala posebno i voljeno. Prilikom fotografiranja možete je zagrliti kako bi se osjećala voljeno. Ako govorite, a ona je uzrujana, stavite joj ruku na koljeno, pomazite je po ruci ili je držite da zna da vam je stalo do nje. Kad je pozdravite i poljubite, prođite joj rukama kroz kosu ili joj dodirnite potiljak malo, ali ne previše. Isto tako važno je da je podržite.

Ako doista želite učiniti da se osjeća voljenom, morate otići dalje od komplimentiranja i dodirivanja. Morate je podržati, bilo da gledate njezinu nogometnu utakmicu ili da budete uz nju nakon smrti bake ili majke. Ljubav nije uvijek samo zabava i igre i naklonost, a da biste je zaista oborili s nogu, morate biti dio kompletnog paketa i biti uz nju kad joj zatrebate s njom. Sada kada znate kako osvojiti curu, a da se pritom osjeća voljeno, jednostavno oborite svoju curu s nogu.

Kako osvojiti curu dugoročno

Zanima vas kako osvojiti curu za dugu vezu? Ovaj tekst je stvoren za vas jer vam donosi sve informacije o tome kako osvojiti curu za dugu vezu. Budite spontani. Iako rutina, od večeri do spoja do filmske večeri, može pomoći u uspostavljanju obrazaca koji vezu čine smislenom i zdravom, to ne znači da je rutina uvijek zabavna.

Povremeno miješajte stvari tako što ćete biti potpuno spontani. Potrudite se da cijelo vrijeme ne radite očekivane i uobičajene stvari, a djevojka će se još više voljeti družiti s vama. Iskoristite nasumični vikend putovanje na mjesto na kojem nikada prije niste bili. Probajte hranu iz zemlje za koju nikada niste ni čuli. Budite avanturisti.

Ako želite oboriti djevojku s nogu, tada morate unijeti avanturu i uzbuđenje u njezin život. To ne znači da morate roniti u velike dubine ili se popeti na Mount Everest, ali to znači da biste se trebali potruditi da stvari ostanu uzbudljive, gurajući jedno drugo iz svojih zona udobnosti i radeći stvari za koje niste mislili da ih možete učiniti. Šarmirajte njene prijatelje i obitelj. Možete pokušati i sa stranicom sugar daddy.

Tagovi:

Možda će vas zanimati