Kako zaboraviti ljubavnika

Kako zaboraviti ljubavnika

Kako zaboraviti ljubavnika i ne misliti na njega

Kako zaboraviti ljubavnika i ne misliti na njega? Život se često odvija na takav način na koji neočekujemo. Retko koja žena prilikom ulaska u brak razmišlja o prevari. Iako u početku zajednički život ide skladno, meseci i godine zajedničkog života utiču da strast i emocije nestanu. U nekom trenutku skladan porodični život žene biva poljuljan zbog poznanstva sa novim muškarcem koji stvara potpuno novu strast, primamljivu i potpuno nepoznato. Spremnost za ulazak u tajnu vezu sa ljubavnikom najčešće se događa zbog nedostatka emocionalne bliskosti sa bračnim saputnikom ili želje da se isproba nešto novo. No, kako to obično biva nakon određenog perioda tajna veza sa ljubavnikom je osuđena na propast. Kada žena odluči prekinuti sa ljubavnikom, suočavanje sa emocionalnom prazninom je neizbežno u početku. Mišljenje mnogih žena je da ne znaju kako zaboraviti ljubavnika, čak iako su same odlučile prekinuti takvu vezu. No, koliko god da je rastanak težak, postoje načini kako lakše prevazići takvo razdoblje.

Kako zaboraviti ljubavnika nakon prekida

Prihvatanje prekida veze je prvi korak kako zaboraviti ljubavnika. Ono što je specifično za ovakve situacije je vraćanje normalnom životu u stvarnosti. Iako je teško izdržati nekoliko prvih dana i nedelja nakon prekida jer su emocije veoma jake i postoji želja za komunikacijom, potrebno je rastati se od prošlosti. Nakon prekinute komunikacije nemojte ga zvati, ni slati poruke jer će vas to samo sputavati da nastavite svoj porodični život. Rešite se svega što vas podseća na njega, blokirajte njegov broj, izbrišite profil na društvenim mrežama gde ste kontaktirali i krenite živeti svoj novi život. Ne zaboravite da negativne emocije, depresija i nervoza mogu biti početak ozbiljnih bolesti. Odvratite pažnju od misli o svom bivšem ljubavniku nečim što je kreativno. Najbolje rešenje – putovanje, susreti sa starim prijateljima, bavljenje sportom i što više porodičnih aktivnosti. Dakle, cenite više svoju porodicu, posvetite im vreme i pažnju. Ako još uvek patite, jer ne znate kako zaboraviti ljubavnika, okrenite novu stranicu u svom životu gde nema mesta depresivnim mislima.

Kako zaboraviti ljubavnika i ponovo zavoleti muža

Kod mnogih žena razlog za prekid sa ljubavnikom je umor od varanja, postepeno udaljavanje i sve veće razlike u slaganju. U nekim slučajevima osećaj ljutnje ili ogorčenosti može biti zbog inicijative ljubavnika da se veza prekine, a nisu retke ni situacije gde se on morao preseliti u drugi grad, pa je nastavak veze bio nemoguć. Dešava da se da i nakon što prođe dovoljno vremena žena ne zna kako zaboraviti ljubavnika. Tada se javljaju mnoge dileme, a malo prostora se ostavlja tome da treba gledati napred i ponovo izgraditi odnos sa bračnim supružnikom. Kako zaboraviti ljubavnika i ponovo zavoleti muža? Ako ste naučili živeti bez ljubavnika, ali vas misli stalno vraćaju na zajedničke trenutke, morate prihvatiti da živite za sadašnjost i za budućnost, ali ne i za prošlost. Bivši ljubavnik u tome može biti samo prepreka. Uskladite svoje emocionalno stanje, postavite nove ciljeve u kome je u porodica u fokusu. Zaboravite na neobavezne flertove i varanje zbog koga rizikujete da izgubite glavni oslonac- vašu porodicu.

Tagovi:

Možda će vas zanimati